10 jul 2017

BB-info juli 2016

 

Dekoder
I aprilutgaven av BB-info informerte vi om at alle dekodere skal byttes ut. Årsaken er at nyere dekodere gir bedre bilde og har også noe ny funksjonalitet. Det har drøyd en tid før CanalDigital startet utsendelse av dekoderne, men nå skal de fleste ha fått hentelapp i postkassa.  Det er viktig at du installerer den nye dekoderen. Etter ca 3 uker vil den gamle slutte å virke. Den gamle dekoderen skal ikke returneres CanalDigital. Vi anbefaler at du leverer denne til resirkulering (elretur) hos hvilken som helst elektroforhandler. Dersom du har nyere dekoder ber vi deg kontakte CanalDigital direkte på telefon 06090 for å undersøke om du kan fortsette å bruke den du har.

 

Vi har også fremforhandlet nye priser og høyere hastigheter på internett levert fra ATMCom. Oversikt over de nye prisene og hastighetene finner du  på nettsiden vår, www.bergkrystallen.no


Avfallshåndtering
Det er et gjentagende problem at det kastes gjenstander i papir- og søppelbrønnene som tetter igjen innkastene. Det skal kun kastes vanlig husholdningsavfall i søppelbrønnene. Pappesker må rives i mindre biter, eventuelt kastes i den grønne papircontaineren som står bak Feltspatveien 56 i gangveien til Steinspranget, eller i krysset Feltspatveien/Glimmerveien.

Feilparkering foran søppel- og papirbrønnen ved garasjene i Feltspatveien er også et problem da det hindrer adkomst for tømming. Hele området foran garasjene har nedsenket kantstein. Dette betyr at det er forbudt å parkere her! For å hindre at søppel flyter når renovasjonsetaten ikke kommer til for å tømme, bytter vi nå ut en papirbrønn med søppelbrønn.

 

Garasjeplass
Garasjeplassen har nå blitt tildelt og beboeren er underettet. Vi sender dessverre ikke ut svar til de som ikke fikk.

 

Hjelp oss å bli bedre

Vi setter stor pris på alle forslag og kommentarer vi får inn til oss. Dette er et stort borettslag og vi er helt avhengig av at man melder i fra dersom man ser noe som ikke er som det skal være. Send oss en epost, ring eller legg et brev i postkassen til styret. Med mindre du ønsker å være anonym, så er det ønskelig med kontaktinfo på henvendelsen, slik at vi kan kontakte avsender for eventuelle oppfølgingsspørsmål.

Styret ønsker dere alle en riktig god sommer!

 

Med vennlig hilsen
Styret Bergkrystallen Borettslag