4 apr 2020

BB-info påsken 2020

Nytt fra styret i en utfordrende tid - ta hensyn til hverandre og ta vare på hverandre

BB informasjon - Påsken 2020 

Den ekstraordinære situasjonen i landet gjør noe med oss alle. Vi oppfordrer alle til å ta hensyn til hverandre. Borettslaget har tatt i bruk www.vibbo.no, som informasjonskanal og etter hvert ny hjemmeside.  Denne er utviklet av OBOS. Vi anbefaler at den enkelte andelseier går inn på www.vibbo.no og tar i bruk denne. 

Det er nye utfordringer i forhold til bruk av boligen i disse dager. Mange jobber hjemmefra, noen har skoledagen hjemme og andre ønsker å pusse opp. Det er nå særlig viktig at vi alle er tolerante og tar hensyn til hverandre. Unngå støyende arbeider i leilighetene.  Styret i borettslaget mottar flere henvendelser om ovennevnte, og vi ber om at disse formidles på en rydding måte med god folkeskikk. Styret har sitt fokus på HMS og stabil drift. Nye prosjekter blir satt på vent til virus-situasjonen er avklart. 

Når det gjelder spørreundersøkelsen om ladestasjoner til el-bil, takker vi for mange gode innspill. Vi er klare til å etablere en infrastruktur for ladestasjoner og vil følge dette når situasjonen er avklart. 

Utemiljøprosjektet: Oppgradering av inngangspartiene i Feltspatveien 36 – 42 vil pågå frem til og med uke 19. Fra uke 20 starter oppgraderingen i F- 30 – 34.

Det blir en ledig garasje 1.5.2020.  Søkeren med lengst ansiennitet i borettslaget vil få tilbud om å leie denne. Søknad, med ansiennitet i borettslaget, sendes inn via www.vibbo.no eller legges i styrets postkasse i Feltsparteien 34. Frist 15.4.20

Generelle råd:

Tenk alltid på brannsikkerheten, hold rømningsveier frie, unngå lagring i fellesareal. Følg med på www.fhi.no sine råd. Ta vare på hverandre. 

Styret ønsker alle beboere en riktig God Påske! 

 

www.vibbo.no

styret@bergkrystallen.no

styret@bergkrystallen.no  T: 911 711 32

Vaktmester@bergkrystallen.no  T: 911 711 33